16. NOĆ REKLAMOŽDERA

Art // 23.11.2015.
NR 2015 800x600

 

Šesnaesta mts Noć reklamoždera biće održana 28. novembra od 20.30 u Sava centru. Tom prilikom, ljubitelji reklama imaće priliku da pogledaju višečasovnu selekciju najkreativnijih reklamnih videa sveta. Noć reklamoždera ili u originalnom nazivu „La nuit des publivores“ priredio je Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklamoteke na svetu „Cinemateque JMB“. Noć Reklamoždera slavi njihovu kreativnu, umetničku i filmsku stranu.

Svake godine, ova manifestacija je praćena raznim muzičkim i plesnim nastupima. Ova Noć reklamoždera, prikazuje se u više od 150 svetskih metropola, organizatori najavljuju nezaboravan provod i doživljaj. U svetu najkraćih filmova marketinškog karaktera, ljubitelji ovog vida umetničkog programa moći će da uživaju u u visečasovnoj selekciji najkraćih filmova, sublimaciji kreativnosti, ideja i trendova u svetu advertajzinga. Noć reklamoždera slavi kreativnu, umetničku i filmsku stranu ovih reklama.

U ovogodišnjem, mts Noć Reklamoždera programu, publika će imati priliku da vidi mnogo novih, uzbudljivih, egzotičnih, potpuno neočekivanih i zabavnih reklama. Inspiracija ovogodišnjeg izdanja su muzika i velike muzičke zvezde od Elton John-a, Lady Gage, Justin Biber-a do Noor Jehan-a (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih), preko Tony Benett-a, Snoop Dog-a i naravno  Pharel Williams-a.

Glasanje publike za najpopularniju domaću reklamu Top 31 liste, počelo je 2. novembra. Svi koji žele da glasaju, mogu to učiniti na zvaničnoj stranici: www.nocklamozdera.com. Na sam dan održavanja Noći reklamoždera biće proglašen pobednik, odnosno najbolja reklama po ukusu publike.

Iz selekcije organizatori izdvajaju:

  • Velika Britanija je na vrhuncu kretivnosti.
  • Popov, svetski poznat ruski klovn, pojavljuje se u veoma emotivnim i visoko umeničkim reklamama.
  • Serija japanskih reklama za donji veš.
  • Tribute „Gradu svetlosti“- divne pariske reklame od 50-tih do danas.
  • Reklame koje će vas oduševiti i to iz zemalja iz koji ne očekujete: Ivory Coast, Pakistan, Angola, Vijetnam, Nigerija, Gvatemala, Mozambik…
  • I nekoliko naših reklama u svetskoj turneji, a koje su to reklame videće u najnovijem programu, koji vas čeka 28.11 u Sava Centru.
  • Tri srpske reklame u svetskoj turneji

 

Karte se mogu kupiti na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima, kao i Gigs Tix i knjižarama Vulkan.

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone