BREAKFAST @ KONCEPT 45.0

Art // 30.09.2015.
6

 

Breakfast je posetio koncept store Koncept 45.0. Naše fotografkinje Tatjana RadičevićMilica KolarićMarija RadosavljevićMarija NinkovićNina Živković i Jelena Martinović su tokom nekoliko nedelja gostovale na Koncept 45.0 instagram nalogu sa autorskim serijama fotografija. Ove serije fotografija balansiraju na granici između produkt i editorijal fotografije na temu Where Instagram Meets Analogue. Kroz ovaj projekat smo želeli da pomerimo granice i pokušamo da uvedemo autorke, estetiku i koncepte kojima se divimo u sfere u kojima još uvek nisu dovoljno vidljive. Pogledajte svih pet editorijala koji su rezultat ovog projekta:

 

TATJANA RADIČEVIĆ

 

Diptix

Diptix

3

Diptix

Diptix

 

Tatjana je studirala japanski, fotografije su joj objavljivane u mnogim online i štampanim publikacijama (Neon magazin, Youth Book, Errr, Vu Colective, itd) i izlagala je na grupnim izložbama u Srbiji i inostranstvu (Galerija Štab, Recycle Art, Bill Powers Half Gallery, MoMa PS1, No Found Photo Fair, itd). Živi i radi u Beogradu.

tumblr, cargocollective, breakfast

 

 

MARIJA RADOSAVLJEVIĆ

 

1

2

Diptix

4

5

Diptix

7

 

Marija Radosavljević je rođena 1986. u Beogradu. Diplomirala je fotografiju na odseku primenjene grafike Fakulteta primenjenih umetnosti. Pored dve samostalne izložbe u Beogradu, njen rad je predstavljen u pozamašnom broju grupnih postavki u zemlji i inostranstvu. Autorka je nekolicine foto knjiga i radionica, a njene fotografije su se našle u mnogim respektabilnim publikacijama širom sveta (Vice, If You Leave, Superior Magazine, T&A, iGnant, AVEC Magazine..). U poslednjih godinu dana radila je kao korežiser, producent i direktor fotografije na spotovima Ane Ćurčin (I can’t) i beogradskog dua Vvhile (Wrong Face Wrong Palm) kao i na brojnim različitim projektima iz domena videa.

stampsy, tumblr, breakfast

 

 

MARIJA NINKOVIĆ

 

1 NOVO

2

3 NOVO

4

5 NOVO

6

7

 

Marija Ninković je rođena 1985. godine u Beogradu. Diplomirala je na Fakultetu Primenjenih Umetnosti, odsek Primenjena grafika, atelje Fotografija. Do sada imala jednu samostalnu i učestvovala na većem broju grupnih izložbi kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pored fotografije bavi se i video formom. Trenutno živi i radi u Beogradu.

tumblr, vimeo, breakfast

 

 

MILICA KOLARIĆ

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Dolazeći iz sveta savremene fotografije, alternativnog filma, mode i muzike, Milica Kolarić stvara nesputana utvrđenim umetničkim putevima, prostorima i pravilima. Njeno umetničko delovanje, vođeno intuicijom i dadaističkim slučajem, predstavlja stalnu potragu za novim slobodama i nosi odlike sirove emotivnosti i estetizovane anarhičnosti.Fotografski radovi Milice Kolarić objavljeni su u brojnim časopisima posvećenim savremenoj umetnosti. Izlagala je na izložbama u Nemačkoj i Srbiji.

stampsy, breakfast

 

 

NINA ŽIVKOVIĆ

 

Diptix

Diptix

Diptix

4

Diptix

 

Nina je grafički dizajner, fotograf i slikarka iz Beograda, gde trenutno i živi. To je baš i redosled kojim bi mogla da poređa svoje trenutne aktivnosti. Ima 28 godine i psa koji ima 5 godina. Nina veruje da su vršnjaci. U slobodno vreme se zanima praveći nakit “Jun” sa prijateljicom.

ihardlyknowher, stocksy, instagram, instagram jun jewlery, breakfast

 

 

JELENA MARTINOVIĆ

 

Diptix

Diptix

3 NOVO

4

5 NOVO

6

Diptix

Diptix

 

Jelena Martinović je rođena 1985. godine u Beogradu. Diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Analognom fotografijom se bavi duži niz godina. Fotografije su joj objavljivane u mnogim online i štampanim publikacijama (And He Cried Mightly With A Strong Voice, Ne te promène donc pas toute nue!, Tell Mum Everything Is OK, L’Insense Photo, FAQ Magazine, Ponz Magazine, online projektima kao sto su “7000 WORDS”, “Time Of The Thieves”, itd.) kao i raznim platformama i posvećenim fotografiji. Izlagala je na nekoliko grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

web, flickr, breakfast

 

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone