CREATIVE MORNINGS #12: AKO ŽELIŠ DA STIGNEŠ DALEKO, KORAČAJ SA NEKIM

Inspiration // 15.02.2016.
CM_Ethics_2200x1237
Foto: CreativeMornings

 

Na dvanaestom CreativeMornings događaju u Beogradu koji se organizuje u petak, 19. februara sa početkom u 09:00h u prostoru Mikser House u Karađorđevoj 46, gostovaće Dragana Jevtić, menadžerka i jedna od osnivača Kreativnog mentorstva.

U okviru globalne teme Ethics, Dragana Jevtić će govoriti o tome zbog čega je tako važno ukoliko želimo da stignemo daleko, da ne koračamo sami nego sa nekim. Svi koji nam se pridruže na ovom predavanju imaće priliku da saznaju više o otvorenom pozivu za učešće u novoj generaciji programa Kreativno mentorstvo.

Kreativno mentorstvo je program koji osnažuje i osposobljava pojedince da se razvijaju deleći znanja i iskustva. Cilj ove inicijative je da se gradi i podstiče zajednica otvorenih, društveno odgovornih i motivisanih pojedinaca, koji su posvećeni razvoju društva koje počiva na znanju, kulturi i kreativnosti.

 

Kreativno mentorstvo predavanje Nova Iskra

Predavanje Kreativnog mentorstva u Novoj Iskri

 

Filozofija Kreativnog mentorstva je da su lične i mentorske veze proces učenja, a ne postignuća. Program je baziran na vrednostima razmene, razvoja i međusobnog osnaživanja i inspiracije. Iako podstiče individualni razvoj, Kreativno mentorstvo zasniva se na ideji da ostvarene individue šire svoj uticaj u društvu, delujući na svoje kolege, porodicu i prijatelje. Više informacija pronađite na www.kreativnomentorstvo.com.

 

Dragana Jevtic crop

Dragana Jevtić

 

Dragana Jevtić je živela, studirala i radila širom sveta (SAD – Njujork, Klaifornija i Florida, Francuska i Kipar), za različite kompanije i organizacije, baveći se razvojem poslovanja i međunarodnom saraddnjom. Posle nekoliko godina u svetu biznisa, odlučila je da se posveti onome što najviše voli: umetnosti i kulturi.

Dragana se bavi vezom između umetnosti i poslovanja, pokušavajući da poveže najbolje iz dva sveta, kroz projektni menadžment i rukovodstvo učešće u projektima i organizacijama koje se bave kulturom, međunarodnom saradnjom i menadžmentom u kulturi. Posle rada u Turističkoj organizaciji Srbije, na poziciji Tržišne menadžerke za Francusku i zemlje Beneluksa, danas je posvećena Kreativnom mentorstvu u ulozi menadžera, ulažući ogromnu energiju, entuzijazam i iskustvo u ovaj program. I neverovatno uživa u tome!

Događaj je otvoren za sve, a svoj dolazak možete da potvrdite registracijom na CreativeMornings eventu.

Mašemo i čekamo vas! I ne zaboravite da dođete u petak.

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone