CREATIVE MORNINGS #6: COLLAB IS TO CO-WORK

Focus Inspiration // 30.09.2015.
collaborate_banner_animated_2200x1237-1024x575

 

Sarađivati, ne takmičiti se.

U okviru globalne teme Collaboration, beogradsko poglavlje CreativeMornings nastavlja se 29. jula u 9.00h, predavanjem “Collab is to Co-work” Marka Radenkovića, u Novoj Iskri u Gavrila Principa 43. Pitali smo Marka da nam ispriča kako izgleda zajednički rad u oblasti kreativnog poslovanja. Da bi nam slikovito odgovorio, Marko će nam predstaviti Novu Iskru koja je više od prostora za zajednički rad – kroz prizmu kreativnog poslovanja i saradnje. Nova Iskra promišlja, inicira, razvija, dizajnira i realizuje različite angažovane, edukativne i programe društvenog razvoja i Marko će ispričati priču o radu i prijateljstvima koji stoje iza svega, kao i o budućnosti ovih koncepata. Kroz fokusiranje na domen kreativnog poslovanja, naučićemo više o mogućnostima ostvarenja uslova za kvalitetne i uspešne saradnje između kreativne sfere i kompanija, uz medijaciju iskusnog tima Nove Iskre.

Marko Radenković

Marko Radenković je uspešni beogradski producent, diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na menadžmentu i produkciji u pozorištu, radiju i kulturi, gde je angažovan kao saradnik na predmetu Menadžment u kulturi. Jedan je od osnivača Festivala Internacionalnog Studentskog Teatra – FIST na Fakultetu dramskih umetnosti. Učestvovao je u organizaciji brojnih kulturnih događaja u Beogradu: 45. Oktobarski salon, bio je asistent tehničkog direktora 40. BITEF Festivala, kao i izvršni producent na ceremoniji otvaranja Evropskog prvenstva u košarci Eurobasket 2005. Producent je Laserskog samita jeftine grafike i Side Effects Print. Ko-autor i generalni menadžer projekta dizajn inkubatora Nova Iskra.

Nova iskra

Nova iskra je jedinstveno mesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda. Grupa menadžera i preduzetnika u kulturi sa raznolikim, decenijskim iskustvom u lokalnim, regionalnim i međunarodnim projektima razvila je jedinstvenu platformu koja integriše tri glavna nivoa aktivnosti – pionirsku coworking inicijativu u regionu Jugoistočne Evrope; inovacionu platformu koja obuhvata edukativne programe i lokalne i međunarodne projekte iz polja kreativnosti, inovacija i društveno odgovornog dizajna; i konačno, usluge i trening programe iz domena kreativnog poslovanja, koji su namenjeni savremenim kompanijama i klijentima, dizajnerima i preduzetnicima. Nova Iskra coworking segment podržava mlade profesionalce iz različitih sfera dizajna pružajući im na korišćenje kompletno opremljeni radni prostor, po izuzetno povoljnim uslovima.

Predavanje je otvoreno za sve, ali vas, zbog ograničenog broja mesta, molimo da potvrdite dolazak što pre, registracijom na CreativeMornings eventu, ili odgovorom na ovaj mail. Tu smo za sve dodatne informacije.

Mašemo i čekamo vas! I ne zaboravite da navijete sat u sredu…

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone