CREATIVE MORNINGS #7: DORUČAK U PARKU

Focus Inspiration // 30.09.2015.
CM-Action_ANIMATION_FINAL_2200x1237

 

“Najvažnije osmeh, snaći ćemo se za sve drugo”

Kroz malo drugačiji avgustovski CreativeMornings događaj u okviru globalne teme Action, želeli smo da se pridružimo Gordanu Paunoviću i aktivnim sugrađanima koji već danima organizuju humanitarne akcije i različite društvene sadržaje za pomoć izbeglicama koji na putu sa Bliskog istoka prolaze kroz Srbiju. U petak 28. avgusta u 9:00h, CreativeMornings organizuje zajednički doručak u parku kod autobuske stanice, jer je najvažnije da se upoznamo sa decom i ljudima koji tamo borave – da podelimo hranu i osmehe i pomognemo im u najvažnijem putovanju – do slobode… Svi su pozvani da provedu avgustovsko jutro u parku i da se kroz razgovor i druženje aktivno priključe borbi protiv ksenofobije i rasizma u Beogradu.

Gordan Paunović je DJ, sound artist, novinar. Bavi se elektronskom muzikom od 1989 u okviru Radija B92 i u različitim klubovima u regionu i širom Evrope. Muzički urednik na Radio B92 (1993-1999) i urednik web portala B92 (1999-2004). Svoja razmišljanja o pop kulturi, muzici i društvu objavljuje u brojnim publikacijama kao što su The Wire, Index on Censorship, Face, etc. Izvodio muzičke i soundscape radove na Kunstradio i Ars Electronica događanjima. Aktivan u humanitarnom radu u okviru fondacije Fond B92, ali i inicirao više samo-organizovanih akcija za pomoć migrantima u toku 2015. godine.

Događaj je otvoren za sve. Ohrabrujemo sve zainteresovane da doprinesu humanitarnoj akciji i ponesu doručak, hranu ili/u higijenski i sanitarni material. Molimo da potvrdite dolazak što pre, registracijom na CreativeMornings eventu, ili odgovorom na ovaj mail. Tu smo za sve dodatne informacije.

Mašemo i čekamo vas! I ne zaboravite da navijete sat u petak.

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone