DOBITNICI ELLE STYLE AWARDS ZA 2015. GODINU

Art // 10.11.2015.
files.php

 

Sinoć je u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd održana treća po redu prestižna manifestacija ELLE Style Awards. Ovaj događaj je okupio oko 200 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode među kojima su bili i Dušan Reljin, Svetozar Cvetković, Beba i Cile Marinković i Milka Forcan. Program su vodili Vladimir Aleksić i Ida Prester, a nastupili su i članovi umetničkog ansambla “Kralj Petar Prvi”, Martina Vrbos i grupa Ođila.

Ovogodišnja ELLE Style Award nagrada za “Najboljeg internacionalnog kreatora” otišla je u ruke kreativnog direktora brenda Salvatore Ferragamo, Massimilliano Giornettia koji se po prvi put na poziv ELLE magazina poklonio pred srpskog publikom.

“ELLE Style Award nagradu za ikonu stila” ove godine primila je čuvena stilistkinja Ruška Bergman, dok je Marko Mitanovski dobitnik nagrade za “Najboljeg dizajnera”.

“ELLE Style Award za najboljeg modela u protekloj godini” pripala je Marini Krtinić, a nagrada za doprinos filmu i pozorištu rediteljki Anji Suši.

“Dobitnik ELLE Style Award u oblasti televizije” je Jugoslav Ćosić, a nagradu za književnost odnela je dramaturg Biljana Srbljanović. Proslavljeni violinista Nemanja Radulović dobitnik je “ELLE Style Award za muziku”.

Posebno priznanje koje je dodeljeno po prvi put je nagrada za životno delo koje je primila naša poznata glumica Milena Dravić.

 

Foto: Anja Turanski

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone