KONCERT DEČIJE FILHARMONIJE U SKUPŠTINI GRADA BEOGRADA

Art // 18.11.2015.
Deca deci Listening to the films Pozivnica za koncert u Skupstini grada za BR

 

Koncert Dečije filharmonije održaće se u četvrtak, 19. novembra sa početkom u 20 časova u Skupštini grada Beograda, i posvećen je remek delima filmske muzike.

Svečani koncert “Listening to the films” obeležiće početak uspešne saradnje između Fondacije “Deca Deci”, osnivača Dečije filharmonije, i Fondacije za mlade talente grada Beograda.

Dve fondacije dele misiju pružanja pomoći i podrške mladim ljudima sa izuzetnim talentima koji se ističu u svom stvaralaštvu i radu, a ovu saradnju vide kao korak bliže zajedničkoj viziji vraćanja zadužbinarstva u društvu. Fond „Deca Deci“ u devet godina dugom uspešnom radu skreće pažnju na mlade muzičke talente i buduće mlade genije i obezbeđuje im neophodnu podršku dok su planovi nedavno osnovane Fondacije za mlade talente grada Beograda da finansijski pomaže talentovane mlade kroz stipendije, dodatna školovanja i takmičenja.

Publika će imati priliku da poznate filmske hitove čuje u klasičnom izvođenju. Na repertoaru mladih muzičara naći će se kompozitori Ennio Morricone, Hans Zimmer, John Williams i George Gershwin čija dela će izvesti u društvu operske pevačice Ane Petrović i saksofonistkinje Mateje Blažić.

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone