NAJVEĆA KONFERENCIJA PORTALA THE NEXT WEB U NJUJORKU

Innovation // 16.11.2015.
170415_bumper03_07068

 

The Next Web, portal posvećen vestima o web tehnologijama i razvoju, 18. novembra u New Yorku organizuje jednodnevnu konferenciju za preko 1500 najuticajnijih učesnika iz sveta malog i velikog biznisa, medija, advertajzinga i startup kompanija.

Svi učesnici su izabrani sa ciljem da ostalima prenesu ključne poruke kako bi svi za kratko vreme kroz diskusije, panele i radionice postigli maksimalne učinke i napustili konferenciju sa što više pragmatičnih ideja. Među više od 40.000 prijava, The Next Web tim morao je da odluči kojih 120 startup i 600 velikih kompanija dobija šansu da prvi saznaju nove trendove i najavi svoje planove. Luksuz je propustiti TNW konferenciju, sve značajne korporacije će biti prisutne kao i predstavnici medijskih kuća.

TNW konferencije prilika su za sve učesnike da unaprede svoj biznis. Dok predstavnici velikog biznisa među izumiteljima, programerima i startup kompanijama traže sveže ideje koje će implementirati u velike sisteme, mali biznisi pronalaze investitore i nove biznis modele. Svi dobijaju dozu inspiracije od brižljivo odabranih govornika koji su povukli najbolje poslovne poteze i zaslužili da to ispričaju.

Portal, koji je osnovan 2006. godine, davno je prerastao kategoriju informativnog sajta i postao zaseban brend, jednom godišnje organizuje konferencije u New Yorku, São Paulu ili Amsterdamu. Iako se za konferenciju u Amsterdamu 2016. godine najavljuje čak 20.000 učesnika, ovogodišnje okupljanje najveća je do sada TNW američka konferencija.

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone