PORUKE IZ MOKRINA O BUDUĆNOSTI MARKETINGA

Inspiration // 28.10.2015.
house_C17

Foto: TerraPanonica

 

U ambijentu Kuće na ravnom bregu u vojvođanskom selu Mokrin, završeno je okupljanje 30 mladih lidera komunikacijske industrije.

U režiji portala Media Marketing i agencije Direct Media, mladim liderima su na višednevnom okupljanju u Mokrinu deo svog iskustva i korisne savete za sticanje ključnih veština prenosili „pravi“ lideri, ljudi koji su ostvarili karijere u biznisu, medicini, poslovnom obrazovanju, novinarstvu, muzici… Inspirisani željom da povežu talentovane stručnjake koji su budućnost razvoja marketinške industrije u regionu, govornici različitih profila osigurali su da multidisciplinarni pristup komunikacijskoj profesiji prevlada.

Okupljanja kao nedavno završeno u Mokrinu značajna su ne samo zbog kontinuiranog razvoja industrije i formiranja novih generacija lidera, već i zbog očuvanja etičkih standarda profesije koja je posvećena komunikaciji i pružanju najboljih rešenja. Kroz aktuelnost, vizionarstvo i lucidnost predavanja, prošireni su horizonti saradnje, informisanosti i razvoja mlade publike.

Prateći poruku jednog od predavača, profesorke Danice Purg, da „lideri moraju podržavati razvoj svojih kolega i uvek biti primer“, dogovoreno je formiranje Kluba mladih lidera Adriatic regije, najavljena su dva okupljanja mladih lidera i uvođenje nagrade za Mladog kreativca godine.

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone