TOP 5: SERIJE ZA 2016. GODINU

Inspiration // 14.01.2016.
vinyl-cast
Foto: Vinyl

 

U 2016. godini se radujemo povratku naših omiljenih serija, ali i pilotima novih uzbudljivih ostvarenja. Breakfast vam donosi pet novih serija koje bi ove godine trebalo da počnete da pratite:

 

1. Baskets, 21. januar

„Baskets“ je humoristička serija koju potpisuju Zach Galifianakis, Louis C.K. i Jonathan Krisel (koji je radio na serijama „Portlandia“ i „Kroll Show“). Ova neobična serija prati usamljenog čoveka u Bejkersfildu u Kaliforniji koji želi da postane profesionalni klovan. Prva epizoda će biti premijerno prikazana 21. januara.

 

 

2. X-Files, 24. januar

Jedna od najiščekivanijih povratničkih serija ove godine je svakako „X-Files“, čiju smo poslednju epizodu gledali 2002. godine. Nova sezona startuje 24. januara sa šest novih epizoda, a tvorci obećavaju povratak svih starih omiljenih likova i novu teoriju zavere.

 

 

3. Outsiders, 26. januar

Serija „Outsiders“ ima distopijsku atmosferu Mad Maxa, a radnja prati Farel klan, porodicu autsajdera koji decenijama žive u Apalačkim planinama van društva, društvenih normi i zakona. U sudaru sa lokalnim stanovništvom, Farel klan nastoji da odbrani svoj svet i način života svim raspoloživim sredstvima.

 

 

4. Vinyl, 14. februar

Manje od dve godine nakon finala serije „Boardwalk empire“, njen tvorac Terence Winter se vraća sa novom HBO serijom koju režira Martin Scorsese i koja vodi gledaoce u svet muzičke industrije 70ih.

 

 

5. Westworld, 2016.

Serija „Westworld“ J.J. Abramsa i Jonathana Nolana predstavlja TV adaptaciju istoimenog kultnog SF filmom iz 1973. godine koji je režirao Michael Crichton. U seriji glume Ed Harris, James Marden, Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins i Jeffrey Wright, a HBO seriju opisuje kao „mračnu odiseju o začetku veštačke svesti i budućnosti greha“.

 

 

Podeli sa prijateljima: Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone